Salitreenit tulille

Torstaina tuli käytyä sitten salilla piiiiitkästä pitkästä aikaa! En edes muista, montako vuotta edellisestä kerrasta on... Ainakin viisi, varmaan enemmänkin. Silloin kävin kunnan omalla kuntosalilla, mutta nyt tuli tutustuttua meidän pikkukylän toiseen saliin, joka on paikallisen fysioterapiayrityksen yhteydessä. Ihan kiva sali, vaikka pieni tietysti ja enemmän laitteita kuin vapaita painoja. Ostin 10 kerran kortin kunnan virkistysrahoilla, ja eipä tuo paljon kustantanut vaikka yksityinen sali onkin.

Hetken jo pelkäsin, että salikamu tekisi taas oharit kuten viime viikolla, mutta yhdessä mentiin ja oli tosi kivaa! Hän sanoi jo etukäteen aikovansa käyttää kuulokkeita treenin ajan, mikä sopii mulle; menen itsekin salille tekemään treeniä enkä juttelemaan, mutta yhdessä sovitut salitreffit saavat kyllä sitoutumaan paremmin ja tulee varmemmin lähdettyä kun on sovittu juttu. Kaveri ainakin kiitteli vuolaasti että tuli lähdettyä, niin varmasti mennään vielä uudestaankin. Ja onhan tuota 9/10 salilippua nyt käyttämättä, saas nähdä miten tässä vielä innostuu!

Mulla pitää salilla olla aina joku ohjelma, ja niinpä mietin jo etukäteen yksijakoista ohjelmaa, jossa suurinpiirtein tulisi koko kroppa treenattua. Päädyin seuraavanlaiseen sävellykseen:

  • Jalkaprässi 
  • Ylätaljasoutu 
  • Pystypunnerrus (käsipainoilla)
  • Vaakasoutu 
  • Vinopenkkipunnerrus (käsipainoilla)
  • Vatsarutistukset koneessa 

Liikkeitä tein 3x8-10 ja kirjasin painot ylös ensi kertaa varten. Penkki tuolla salilla oli tosi kapea ja en siksi uskaltanut tehdä tavallista penkkipunnerrusta, joten mennään nyt vinopenkillä sitten. Jalkalihaksille tässä ei ole kauheasti liikkeitä, koska en vielä uskalla tuolla kipeällä jalalla kovasti treenata; katsotaan sitten fyssarikäynnin jälkeen lisäänkö jotain. Tulin kuitenkin salille kävellen, niin siinäpä sitä ainakin tuli lämmiteltyä samalla (vaikka pakkasta olikin melkein se -20C hih). Maastaveto ainakin listalla vielä tulossa, kunhan pääsen treenien kanssa taas vauhtiin! 

Ihmeen vähän tuntuu lihaksissa kipuilua nyt kun treenistä on kulunut kaksi päivää. Yleensä tämä päivä olisi se pahin, mutta aika vähän aristaa kroppaa. Osasin ehkä aloittaa tarpeeksi kevyesti?

Eilen oli cheattipäivä kullan kanssa, ja olihan se kiva pitkästä aikaa vetää kunnon setit ruokaa (iso ja todella lihaisa hampurilainen + ranut, laskiaispulla ja suklaata, oi joi).  Sovittiin kuitenkin, että tänään ei jatketa herkuttelua (mitä nyt loput suklaat syödään pois) vaan palataan ketotyyliseen safkaan. Vähän rennommin voin syödä, mutta en oikeastaan halua enempää herkkuja tähän hetkeen, niin sama vetää peli poikki vielä kun on voitolla 🤭

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

-20kg - joko saa huilata?

Kalorilaskuri kuumana

Tammikuu taputeltu