Tammikuu taputeltu

Niin se olis tammikuu taputeltu ja aika lyödä madonluvut tiskiin! Paino on alkanut taas tippua ja uusia numeroita nähtiin jo vaa'assa viime viikolla, mutta tänään kroppa on uupunut ja se näkyy lukemissa. Vähän harmittaa, mutta tiedän, että asioita tapahtuu eli vielä se sieltä alas tulee ja humisten. Eipä tämä laihtuminen ole tasaista alamäkeä ollut missään vaiheessa.

Lenkillä tuli viime kuussa rampattua peräti 30 kertaa, kahtaa päivää vaille joka päivä. Pääsikö se lenkkikärpänen sittenkin puremaan? En tiedä, mutta olen monta kertaa kiittänyt itseäni siitä, että ostin viime syksynä lopultakin sopivat ja hyvät ulkohousut itselleni! Enää ei huono sää ole tekosyy jättää lenkkejä väliin, ja ei tarvi pelätä paleltumista tuulisellakaan kelillä. Nyt kun myös vanha toppatakki mahtuu taas päälle, on lenkkeily kirpeissä talvikeleissä ollut jopa aidosti mukavaa! Vielä kun lumet tästä sulavat ja saa laittaa taas lenkkarit jalkaan niin...!!!

1/2022 askelmäärät

1/2022 lenkkitilastot

Ahkeran lenkkeilyn varjopuolena toinen jalka on alkanut kipeytyä oikein kunnolla. Sama jalka siis, jonka hajotin viime keväänä kahvakuulaillessa. Sain viime viikolla lopultakin soitettua asiasta työterveyteen, ja nyt olis ensi viikolle aika työfyssarille. Katsotaan, josko sieltä saisi jotain apuja.

Keräsin muuten blogin sivupalkkiin painolokin, mihin kirjasin kaikki blogissa julkaistut punnitukset + pari aiempaa. Kuukauden päästä tulee kuluneeksi vuosi tätä viimeisintä laihdutusprojektia, ehkä teen silloin vähän isomman postauksen mitoista yms. tuloksista. 

1.3.2021 127,7 kg (aloituspaino)

31.12.2021 108,7 kg (edellinen välimittaus)

1.2.2022 107,2 kg (-1,5 kg)

Kokonaispudotus -20,5 kg. 

ps. bloggailen myös instagramin puolella! Saa seurata ja kommentoida 😄

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

-20kg - joko saa huilata?

Kalorilaskuri kuumana