Lokaa niskaan ja kohti marraskuun harmaita

Loppuihan se lokakuu lopultakin! En ole koskaan pitänyt lokakuusta, eikä ylittänyt odotuksia tämäkään vuosi: rakkauselämä otti kovan kolauksen ja hetken jo meinasi synkkyys voittaa, mutta ehkä tämä tästä taas. Toissa viikolla lomailin muutaman päivän kaupungissa ja oli kyllä taas tarpeellinen irtiotto. Jotenkin se vain helpottaa, kun jättää kotiympyrät taakse ja elää hetken vain itselleen.

No, loman jälkeen vaaka tietysti on lukenut taas madonlukuja, mutta näissä eronjälkeisissä fiiliksissä se tuntuu vähäiseltä murheelta. Juuri ennen vkl-lomaa käytiin jo 111 kg lukemissa (ahdistuneena en saa syötyä...), eli kyllä sitä edistystäkin tapahtuu, vaikka hetkellisesti turvottaakin. En nyt enää haaveile 100 kilon maaliinpääsystä vuoden loppuun mennessä, mutta alle 110 päästään suht varmasti jos nyt pidän kutini. 

Ensimmäinen täysi kuukausi joogaa 😍

Jos jotain positiivista pitää lokakuusta hakea, niin liikuntaa olen harrastanut kohtuullisen ahkerasti. Lenkillä tuli käytyä keskimäärin melkein joka toinen päivä ja joogaa puolestaan tein kaikkina päivinä. Mietin edellisessä postauksessa, että liikuntako pitää painoa koholla, ja edelleen vähän tuumailen samaa... mutta samalla tiedän kuitenkin, että läskin määrä vähenee varmasti vaikka paino pysyisikin korkeammalla hetken. Kyllä se sieltä vielä alas tulee. Ja on sitä tälle vuotta jo yli 10% massasta tiputettu, että voihan tuohonkin jo olla tyytyväinen!

1.3. 127,7 kg (alkupaino) 

1.10. 114,1 kg (edellinen välimittaus)

1.11. 113,0 kg (-1,1 kg)

Kokonaispudotus -14,7 kg. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

-20kg - joko saa huilata?

Kalorilaskuri kuumana

Tammikuu taputeltu