Loman ilot ja kilot

Muisti on hyvä, mutta lyhyt. Piti ihan tulla tänne blogiin asti tarkistamaan, minkä painon olen ennen lomaa ilmoittanut, ja yllätyksekseni olen vähän siitä jo miinuksella! Kaikkein alin paino tälle kesää se ei ole, mutta pahimmat lomaturvotukset on selätetty ja ketohommat jo toista viikkoa rullaamassa taas. Reilu kilo vielä niin ollaan kesäkuun alimmassa painossa ja siitä matka jatkuu 110 kg rajapyykkiä tavoitellen.

Lomailin heinä-elokuun taitteessa 3 viikkoa ja lomallahan pitää tietysti syödä. Keskimmäisellä lomaviikolla tein totaalisen irtioton ja nautin vapaudesta, uusista maisemista, kaupungin ruokatarjonnasta (kotiinkuljetusta kun meillä maalla ei ole!) ja vähän keleistäkin, sikäli kun aurinko ja lämpö muutamana päivänä olivat läsnä. Söin paljon. Kroppa keräsi aivan hervottoman määrän nestettä mässäilyistä, mutta en kadu mitään. Tietoinen päätös niin mikäpä siinä! 

Kesän aikana olen kyllä monta kertaa joutunut miettimään, miksi oikein laihdutan. Joku heti tyyräisi tähän ensimmäiseksi terveyssyyt blah blah blah, mutta en pidä lihavuutta sairautena enkä suoraan sanottuna jaksa elää sillä tavalla, että miettisin lihavuudesta mahdollisesti aiheutuvia terveysvaikutuksia. Paino on paska mittari terveydelle, joten se aspekti jätetään tässä blogissa pois. Ulkonäön puolesta olen todennut, että pidän itsestäni näin läskinäkin, enkä edes ajattele laihduttavani kaikkea "ylimääräistä" pois. Oikeastaan olen ollut hyvin tyytyväinen jo tähänastisen painonpudotuksen tuloksiin, ja voisin nähdä itseni tässä kuosissa tulevaisuudessakin. Eli siis... miksi

Niin, sehän se suuri kysymys tällä hetkellä on. Toisaalta haluan katsoa tämän kortin loppuun asti kun kerran aloitin. En halua jättää projektia kesken, ihan vain siksi, että en pidä luovuttamisesta. Asetin maaliskuun alussa tuntuvan, mutta realistisen tavoitteen painaa 100 kiloa vuoden lopussa, ja vieläkään tuo tavoite ei ole mahdoton saavuttaa. Vaikka en siihen ihan yltäisikään, olisin ainakin tehnyt sen mitä voin. Ja toisaalta kiinnostaa myös tietää, tuntuuko olo vielä paremmalta, jos pääsen lähelle tavoitetta. Siitä on vuosia aikaa, kun olen viimeksi ollut kevyempi, joten vertailukohdetta ei ole jos en sinne asti laihduta.

Eli jatkamme harjoituksia, katsotaan mitä vaaka näyttää kuun lopulla kun on aika tehdä taas yhteenvetoa.

(ps. paino tänään siis 113,4 kg ✌)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

-20kg - joko saa huilata?

Kalorilaskuri kuumana

Tammikuu taputeltu