Kyllä kesä on ihanaa (lihavaa) aikaa!

No hei! Mitä kuuluu, heinäkuu? 

Kesäkuu vilahti ohi silmissä niin, että hyvä kun päivää ehti sanoa. Töissä riittää kiireitä ja juhannusviikon lomailin, ja siinäpä se sitten meni. Rakastan kesän lämpöä ja kiireettömiä hetkiä auringon alla, mutta 30C kieppeillä on jo hieman liian kuumat kelit! Ehkä siksikin aika meni nopeasti, kun aivot ylikuumeni...

Töistä lomailun lisäksi taisin vähän lomailla laihduttamisestakin. Kesäkuun alussa paino tippui hyvin ja pääsin juhannustavoitteeseen ajoissa, ja siihen loppui motivaatio. Pidin cheattipäivän, jatkoin toiseen päivään, ja siinähän se meni lopulta useampi viikonloppu mässäillessä. Nam! 

En tiedä muista, mutta minulle syöminen on aina ollut nautinto. Tunnesyöminen ei ole mun ongelma, mutta se ei tarkoita, etteikö syömiseen liittyisi vahvoja tunnelatauksia. Oma suhteeni ruokaan on monimutkainen ja hyvin henkilökohtainen juttu, ja tiedän itsestäni, että tulen aina käymään läpi näitä mässäilykausia. Se vaan kuuluu mun luonteeseen, enkä varsinaisesti näe sitä ongelmana. Oli ihanaa syödä taas ihan kaikkea ja vetää kunnolla överiksi, ja ihanaa myös kaivata ketoilua sen jälkeen. Keton kanssa mielialat pysyy vakaampina ja olo on parempi, mutta tiettyjä ruokia ei vain pysty korvaamaan ketosopivilla vaihtoehdoilla (kokeiltu on). Joskus sielu vaan kaipaa pitsaa ja ranskiksia, ja se on ihan ok. 

Luonnollisesti paino vähän pomppasi loppukuusta, mutta nyt jo normalisoitumaan päin. Kilon verran on vaa'assa enemmän kuin kuukauden aikana alimmillaan, vaan eipä siinä. Elämä on muutakin kuin numeroita, ja hei, miinukselle jäätiin kuitenkin! Nyt tsempataan siihen asti, että varsinainen kesäloma alkaa. Katsotaan sitten loman jälkeen mitä vaaka taas näyttää; suuria tavoitteita tähän lomakuukaudelle ei ole.

1.3. 127,7 kg (alkupaino) 

31.5. 115,9 kg (edellinen välimittaus)

1.7. 114,6 kg 

Kokonaispudotus -13,1 kg. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

-20kg - joko saa huilata?

Kalorilaskuri kuumana

Tammikuu taputeltu