Eteenpäin ja alaspäin

Pari viikkoa sitten mietin, että juhannukselle asetettu tavoite jää ehkä vajaaksi, ja tänään vaaka sitten yllätti. Toukokuussa paino junnasi paikallaan, nyt yhtäkkiä tippui sitten monta kiloa ja kas, sieltähän se tuli. Eli virallisesti ollaan puolivälissä 9kk projektia jo 3,5kk jälkeen?! No, katsotaan mitä kesä tuo tullessaan. 

Vielä ei tee mieli luopua ketoilusta kun se tuntuu sopivan mun kropalle hyvin, mutta näköjään pienet sallimukset (jäätelöpuikko, pikku pasteija) eivät venettä kaada. Toki tiedän omat taipumukseni lipsua kuin märkä saippua jos annan itselleni siihen luvan, joten edetään taas varovasti. En erityisemmin kaipaa nopeaa painonpudotusta ja vähän ihmettelen tätä tahtia nyt, mutta mistäpä sitä tietää missä vaiheessa taas alkaa jumittaa. 

Kesän tavoitteeksi olen miettinyt liikunnan lisäämistä, varsinkin ulkona kun on hyvät ilmat. En kuitenkaan halua piiskata itseäni pakolla liikkeelle, ei siitä mitään hyvää seuraa. Salillakin olisi kiva päästä käymään taas, katsotaan katsotaan... 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

-20kg - joko saa huilata?

Kalorilaskuri kuumana

Tammikuu taputeltu