Välietappi lähestyy

 Projektin ensimmäinen isompi välietappi lähestyy uhkaavasti. Mielessäni olen asettanut juhannukselle tietyn tavoitepainon ja vielä olisi 3 kg matkaa siihen. Paino on tässä kuussa tippunut taas hitaasti, mikä ei sinällään haittaa, mutta nyt kun on ollut pakko pitää taukoa kuulailusta, tuntuu tuo 3 kiloa vähän turhan paljolta tähän vauhtiin. Yritän valmistella itseni pettymykseen ja iloita onnistumisista, mutta toisaalta tässä olisi vielä aikaa tsempata... Mieli on altis ylilyönneille (ja treenitauko kai on jo todiste yhdestä sellaisesta!); omat taipumukset tiedostaen edetään taas varoen. 

Keto ei vielä varsinaisesti töki, mutta pientä lipsumista alkaa olla ilmassa. Ei se ruoka itsessään, vaan se jatkuva ruuan laittaminen ja ennakointi! Ennen ostin monesti kaupan valmiskeittoja lounaaksi, kun tykkään kevyemmistä lounaista, mutta valmissalaateista en tykkää yhtään. Tai ainakaan meidän lähikaupan valikoimasta ei löydy hyviä. Tällä viikolla olen ostanut pussin salaattisekoitusta (kaali-porkkana-jääsalaatti), valmista kanaa/lohta ja salaatti-/leipäjuustoa. Päälle majoneesia jos lisärasvaa tarvii. Ei paha, mutta omatekoiset salaatit voittais tän mennen tullen jos jaksais niitä taas värkätä! Ketolounasvinkkejä, please. Aamupalan teen yleensä aina edellisenä iltana jo valmiiksi, eli se sentään on hanskassa. 

Tein eilen instatilin blogille. Se on ollut mietinnässä jo hetken aikaa, katsotaan jaksanko pitää sen aktiivisena. Tämä bloggerin mobiiliversio on ärsyttävä kuvien lisäämisen suhteen, joten päivitän jatkossa kuvia enemmän instaan. Tili löytyy osoitteesta @hajatelmia.laihdutuksesta, saa tulla seurailemaan! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

-20kg - joko saa huilata?

Tammikuu taputeltu

Kalorilaskuri kuumana