Pikapäivitystä projektista + painon edistyminen

Oli tarkoitus päivitellä tänne jo maaliskuun lopussa tuloksia ja fiiliksiä, mutta jäipä sitten luonnoksen tasolle se postaus. Edelleen ketoilen sopivan sallivalla asenteella, en laske kaloreita ja vedän välillä tavoilleni uskollisesti överiksi syömisten kanssa. Toimiva systeemi, ei oikeastaan tee erityisesti mieli rikkoa dieettiä joten aika puhtaasti alakarpilla mennään ja olo on hyvä.

Liikunnan suhteen vedin kahvakuulahaasteeni läpi puhtain paperein ja aloitin eilen jo uutta taulukkoa. Sain myös paikallisen nettikirppiksen kautta hankittua 12 kilon kuulan itselleni, ja kyllä voi sanoa, että sen tuntee treeneissä! On kyllä melko positiiviset fiilikset kuntoilun suhteen tällä hetkellä, pyöräkin tuli kaivettua jo varastosta esiin ja kävelylenkkejäkin on tullut tehtyä. Antaa nyt vaan jatkua tän viban! 

Painojuttuja en nyt haluaisi pitää ensisijaisena mittarina tässä projektissa, mutta tällä hetkellä sen seuraaminen tuntuu järkevältä, eikä ahdistavalta. Ensimmäinen tavoite alkaa olla plakkarissa, joten laitanpa tähän muutaman lukeman tauluun. 

1.3. 127,7 kg (alkupaino)

31.3. 121,5 kg 

20.4. 120,1 kg

kokonaispudotus -7,6 kg

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

-20kg - joko saa huilata?

Kalorilaskuri kuumana

Tammikuu taputeltu