Kahvis tulee, oletko valmis


 Päätin sitten jostain mielenpistosta haastaa itseni 4 viikon kahvakuulatreeneihin. Salitreeni on tässä kevään aikana alkanut taas kiinnostaa, mutta eihän sinne voi mennä koska korona. Pari kuulaa kuitenkin pölyttyy kotona, niin googlailin sitten aloittelijoille sopivia ohjelmia ja hetken päästä olin jo testaamassa ensimmäistä. 


Treeniohjelma aloittelijoille

Beginner kettlebell workout, linkki vie NerdFitnessin sivuille, mistä löytyy ohjelman liikkeet videolla ja muutakin mielenkiintoista!

Kaikki muu kyllä sujuu paitsi yhden jalan kyykyt (argh). Täytyy korvata ne jollain muulla, eipä siinä. Eihän tämä nyt mikään supertreeni ole, mutta pointtina onkin enemmän herätellä kehoa taas toimimaan ja treenaamaan laiskojen vuosien jälkeen. Kahvakuula on kuitenkin tehokas vempele, joten luulisi 4 viikon treeneissä jo jotain tuntumaa saavan! (Tällä hetkellä sattuu, mutta sepä nyt oli odotettavissa.)

Vähän vaivaa taas kaikkihetimullenyt -syndrooma. Ketoa takana vasta viikko, vielä menee kaikki hyvin eikä kyllästytä, mutta ajatukset liitelee jo kesässä ja kevyemmissä kilolukemissa. Pitäisi keskittyä tähän hetkeen eikä tavoitella kuuta taivaalta heti ensi askelilla. Suunnitelmissa olisi nyt ketoilla juhannukseen asti, mutta täytyy kuunnella taas kehoa tässäkin asiassa. Monta kertaa on keto tyssännyt 4-6 viikon kohdalla kun vatsa on alkanut kipuilla kaaleista, eli katsellaan miten tällä kertaa käy. 

Lopetan ajatukseen: Voin vielä saada sellaisen kehon, jonka haluan. Sellaisen, jollaisesta olen aina haaveillut. Mitään muuta ei tarvita kuin päättäväisyyttä. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

-20kg - joko saa huilata?

Kalorilaskuri kuumana

Tammikuu taputeltu