Dieetti - kuherruskuukausi vai salarakas?

Ketosafkaa

Ensimmäisessä postauksessani heitin projektini olevan "kuherruskuukausi-vaiheessa", sen kummemmin aihetta avaamatta. Ajattelin sen positiivisen kautta, sellaisena intohimoisen heittäytymisen aikana, kun haluaa omistautua jollekin kokonaisvaltaisesti. Vaikka sitä joutuukin toppuuttelemaan itseään ettei mene liiallisuuksiin, on se alkuinnostus aina yhtä huumaavaa! 

Tällä viikolla sattui töissä niin, että työkaverini päätti ilahduttaa minua ja toista työkaveriani ostamalla suklaakeksejä ja leipäjuustoa iltapäiväkahville. Hän itse on uudenvuodenlupauksena syömättä sokerisia herkkuja koko vuoden, eli keksit siis todellakin olivat meitä varten. Tilanne oli mielenkiintoinen. Söin keksin, puolittain kohteliaisuudesta, mutta toisaalta myös tiedostaen, että yksi pieni keksi ei ketoa pilaa ja nautin sen ilman katumusta. 

Tiedän, että ihana ystäväni ei olisi todellakaan loukkaantunut, jos olisin kieltäytynyt. En vain vielä ole valmis puhumaan mistään laihdutusjutusta, oikeastaan paljon kenenkään kanssa. Ehkä jollain tasolla olen herkistynyt tietynlaiselle laihdutuspuheelle, enkä jaksa jauhaa niistä asioista kahvipöydässä juuri nyt. Dieetti on siis minulle vielä salarakas, sellainen josta ei puhuta julkisilla paikoilla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

-20kg - joko saa huilata?

Kalorilaskuri kuumana

Tammikuu taputeltu